WHATSAPP 659918399

Benvinguts al Club Malibú Esportiu!

35 anys al vostre servei i a la vanguàrdia de la salut i el  benestar!
El Club Malibú Esportiu ja ha fet 35 anys (des del 1986) al servei de la població de Sabadell i voltants.
Inicialment l'esquaix molt pes com activitat de competició, però després la natació i el fitness van assolir una gran importància dintre de la gran oferta de serveis.

Actualment és també important el ventall d'activitats infantils i activitats dirigides per a adults (espining, aeròbics...), incorporant les últimes tendencies relacionades amb la salut de l'esquena i la ment (Pilates, Ioga).
La gama de serveis s'amplia a d'altres amb molta participació, tal com la Lliga de Futbol Sala, Escoles d'esquaix, Karate, Kick Boxing, Taekwondo, Patinatge Artístic, Judo i Tai Chi. També s'han mantingut les activitats socials (sortides organitzades, excursions, sopars, etc).

Des de fà més de 10 anys s'han reformat moltes instal.lacions (vestuaris, piscina, fitness) igualment, s’han ampliat els serveis, entre els quals voldria destacar el de 'Entrenador Personal', 'Teràpies', activitats per embarassades i nadons.
Actualment, a prop dels 1000 socis, els usuaris gaudeixen dels nostres 2500 m2 d’instal•lacions esportives al centre de la ciutat de Sabadell, a un carrer de la Rambla i Cines Imperial.
Benvinguts al Club Malibú Esportiu!
La Direcció
Santi Altarriba & Juan Diego Valverde.

Més informació: Tel. 93 726 55 23
Bosch i Cardellach 47. 08202 Sabadell
Club Malibú Esportiu Esport i salut al centre de Sabadell
© Copyright 1986 - Vitamina Malibú- Drets reservats
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram