WHATSAPP 659918399

Reglament d'ordre intern.

Normatives a tenir en compte segons les instal·lacions i serveis
Última revisió: gener 2020

CATEGORIES

GENERAL
CLASSES DIRIGIDES
CONVIDATS
SALA FITNESS
SOUL DANCE
TAEKWONDO
ESQUAIX
PATINATGE ARTÍSTIC
KARATE
KICK BOXING
JUDO
TAI CHI
FUTBOL SALA
RECEPCIÓ
AULES
GENERAL

CONVIDATS

Els socis tenen 2 invitacions al mes per convidar amics o familiars. Una persona no-socia pot accedir en modo convidat tan sols 2 vegades al mes. Altres accesos requereixen el pagament d'entrada puntual. 
CONSULTAR +

CLASSES DIRIGIDES

CATEGORIA
CONSULTAR +

KARATE

Karate
CONSULTAR +

KICK BOXING

KICK BOXING
CONSULTAR +

TAEKWONDO

TAEKWONDO
CONSULTAR +

ESQUAIX

ESQUAIX
CONSULTAR +

JUDO

JUDO
CONSULTAR +

PATINATGE ARTÍSTIC

PATINATGE ARTÍSTIC
CONSULTAR +

SOUL DANCE

SOUL DANCE
CONSULTAR +

ESCOLES DE NATACIÓ

ESCOLES DE NATACIÓ
CONSULTAR +

TAI CHI

TAI CHI
CONSULTAR +

FUTBOL SALA

FUTBOL SALA
CONSULTAR +

RECEPCIÓ

RECEPCIÓ
CONSULTAR +

AULES

Aules
CONSULTAR +

NORMATIVA SALA FITNESS

Els usuaris, per a l'ús de la sala i respecte als altres han de tenir en compte la següent normativa:

1) Aquestes instal·lacions estan destinades a la pràctica de la formació física dels usuaris en les seves variants de manteniment, musculació, tonificació, preparació de proves d'accés, entrenaments personals i altres que siguin especialment autoritzades per la Directiva.

2) Està totalment prohibit que els usuaris accedeixin, modifiquin o alterin els equips de música, els televisors i els ordinadors d'aquestes sales.

3) No poden accedir a aquestes sales els menors de 15 anys, excepte en casos especials, per prescripció facultativa i obligatòriament amb prèvia sol·licitud a la Directiva i en les condicions establertes

4) Per motius d'higiene i neteja, tots els usuaris, per fer ús d'aquestes sales han de portar sabatilles adequades per a aquesta activitat que no hagin estat usades al carrer. Així mateix, per raons d'higiene, és obligatori l'ús d'una tovallola per col·locar-la sobre les màquines i aparells. Igualment, és obligatori l'ús d'una tovallola per posar-se a sobre dels matalassos.

5) Prohibit l'accés a la sala de gimnàs amb banyador, xancletes, mullat, portant el tors nu, amb roba i/o calçat de carrer o menjant.

6) S'ha de fer un bon ús de les màquines i de les peses. En cas de dubte, adreceu-vos al monitor o informeu-vos del seu horari si no està present a la sala. Els usuaris tenen l'obligació de retornar les peses, les manuelles i els discos al seu lloc en acabar cada exercici.

7) Prohibit el comerç particular, multinivell, piramidal o qualsevol venda d'articles o productes sense permís de la Directiva.

8) Quan hi hagi gent esperant, el temps màxim d'ús de la maquinària cardiovascular (bicicletes, cintes de córrer, steps, elítiques, rems, etc..) és de 15 minuts.

9) No es permet l'entrada a la sala amb bosses d'esport ni envasos de begudes que no siguin de plàstic. No entrar motxilles!

10) Els entrenadors personals han de ser donats d'alta com a treballadors o bé, disposar del règim d'autònom. En qualsevol cas acceptant la normativa específica que hi ha per aquesta opció relacionades al tema econòmic i disciplinari.

11) Els usuaris han de netejar la suor dels seients i maquinària en general amb el paper que es disposa per tal fi i si és excessiu, es recomana netejar la suor deixada al parquet.

12) Els únics autoritzats a realitzar circuits dirigits en grup (+ de 2 persones) són els professors de sala Fitness, o el seu supervisor i Director de Sala, en Juan Diego Valverde, Llicenciat en CAFD (INEF) i nutricionista titulat, Director d'entrenadors personals, Director d'alt rendiment i preparació de proves físiques d'accés.

13) El material específic per a proves físiques d'accés tan sols el podrà fer servir les persones inscrites en aquesta opció. Qualsevol altre persona interessada pot canviar el seu contracte al de preparació (75€) o be fer servir el material pagant 20€/dia.

14) Els usuaris que rebin instruccions de personal no autoritzat assumeixen el risc de lesió o el de no consecució dels objectius marcats l'entrevista inicial.

15) Els monitors estan obligats a exigir als usuaris el compliment de la present normativa. En cas d'incompliment, demanaran als usuaris que no les compleixin que abandonin la sala.

16) La sala disposa de gravació contínua de 20 dies, per controlar el bon ús de la instal·lació.

17) Cridar, cantar, donar cops, maltractar el material o altres comportaments contra l'interès de la majoria poden ser recriminats pels responsables o altres usuaris afectats, donant part a la Directiva la qual aplicarà la sanció oportuna.
CONSULTAR +
© Copyright 1986 - Vitamina Malibú- Drets reservats
checkphoneenvelopelocation-arrowpenciluserstag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram